Aqua Aura
Praktijk voor energetische therapie en coaching
Reiki cursus

Reiki cursus
Het volgen van een Reiki cursus geeft je het vermogen om jezelf en anderen te behandelen met Reiki energie, het brengt je dichter bij je gevoel en zet een proces op gang van bewustwording en innerlijke groei. De Reiki 1e graads cursus duurt vier dagdelen en vindt meestal plaats in een weekend. Je ontvangt vier maal een initiatie (inwijding) die je energiekanalen opent voor Reiki. De geschiedenis van Reiki wordt verteld en je leert de handposities voor het behandelen van jezelf en anderen. Verder behandelen we elkaar, je kunt je ervaringen met elkaar delen en je hebt volop de gelegenheid om vragen te stellen.

Voor hen die graag nog eens een weekend ondergedompeld willen worden in de Reiki energie is er de mogelijkheid om als herhaler met een Reiki 1 cursus mee te doen. Je krijgt dan geen inwijdingen.


 


Reiki 2e graadVoor data zie agenda.