Aqua Aura
Praktijk voor energetische therapie en coaching
Behandelavonden


Reiki behandelavond
Heb je behoefte om reikibehandelingen uit te wisselen? Een avondje voor jezelf, om je op te laden en in contact te komen met andere reikistudenten? Dat kan op de reikibehandelavonden. We beginnen om 8 uur met koffie en thee, daarna een korte meditatie, vervolgens gaan we reikibehandelingen uitwisselen.
20.00 – 22.30 uur

 

Reiki 4-daagse
Regelmatig bied ik de mogelijkheid om op vier achtereenvolgende dagen reikibehandelingen uit te wisselen. We weten allemaal hoe heilzaam het is en wat de meerwaarde is van vier dagen achter elkaar reikibehandelingen ontvangen. We hebben het al vele malen mogen ervaren. Iedereen met Reiki is welkom. Het liefst werken we deze dagen met een vaste groep, je kunt dus meedoen als je op alle avonden/ochtenden kan komen.
20.00 – 22.30 uur 

 

2e graad avonden
Avonden voor iedereen die reiki 2 bij mij gedaan heeft.

We werken met de symbolen en delen onze ervaringen. De energie wordt in een groep vele malen krachtiger. We behandelen elkaar en werken aan verschillende thema's die de deelnemers inbrengen. Deze tweedegraads behandelingen door een groep hebben een grote impact en worden als zeer helend ervaren. Het zijn mooie avonden: diepgang, maar ook plezier. 
20.00 – 22.30 uur