Aqua Aura
Praktijk voor energetische therapie en coaching
Groepshealing


Een groepshealing is een healing die gegeven wordt in een groep van maximaal 10 personen, gedurende ongeveer 2 a 3 uur, onderbroken door korte pauzes.

Tijdens een goepshealing worden d.m.v. channeling, krachtige energetische velden gecreëerd en geef ik informatie door over de processen die spelen en over gezamenlijke thema’s waarop healing plaatsvindt.
De energie, afkomstig uit de hogere dimensies, werkt helend op fysieke klachten, emotionele- mentale- en karmische processen. Het maakt je ontvankelijk voor spirituele ervaringen van al-eenheid, andere dimensies en ontmoetingen met gidsen, lichtmeesters of engelen.

Gedurende de gehele healing zit je met gesloten ogen op een stoel en laat je de energie z’n werk doen.
20.00 tot 22.30 uur

voor data zie agenda