Aqua Aura
Praktijk voor energetische therapie en coaching
Kristallen

 

 

In mijn praktijk werk ik met de energie van kristallen. Je kunt bij me terecht voor kristaltherapie, kristaladvies, openen en activeren van kristallen, kristalleggingen en workshops.


In 2003 en 2004 heb ik in Het Elohim Centre in Veelerveen de opleiding tot Kristaltherapeut en Kristalmaster gevolgd. 

Tijdens mijn opleiding tot Reader/Healer raakte ik gefascineerd door de kracht en de schoonheid van de kristallen in de winkel en het Cursuscentrum in Veerveen.

Ik kende natuurlijk de werking van edelstenen, kristallen en mineralen en ik was sensitief genoeg om ook de energie van de verschillende stenen te kunnen voelen. Maar ik had nooit deze enorme power gevoeld. Ik werd zo aangetrokken door de werking en kracht van deze stenen dat ik besloot de opleiding tot kristaltherapeut te volgen. Ik wilde leren werken met deze mooie wezens en deze prachtige energieën. Later leerde ik, dat alle stenen die er in het centrum werden gebruikt zijn geopend, geactiveerd en opgeladen. Het openen, activeren en opladen van de stenen maakt de steen blij en stralend en klaar voor zijn taak. Dit verklaarde de immense kracht die ik ervoer te midden van deze stenen. Wanneer je elders stenen koopt zijn ze meestal niet geopend.

 

Tijdens mijn opleiding leerde ik veel over de werking van de verschillende stenen en ik leerde de stenen te openen en activeren, op te laden en te reinigen. Maar bovenal leerde ik er naar mijn intuïtie te luisteren en te communiceren met de kristallen om te komen tot de juiste behandeling voor ieder persoon, uniek en afgestemd op ieders persoonlijke behoeften. 

 

Ik kan voor je uittesten of invoelen welke steen je nodig hebt, eventueel ook via een foto. 

Verder geef ik Kristalworkshops en individuele behandelingen.


 

 

Andere energetische produkten waarmee ik werk zijn
deze pagina is bijgewerkt op 14-4-2016