Aqua Aura
Praktijk voor energetische therapie en coaching
Workshops

 

Basisworkshop: Het zuiveren van ruimten
Je huis energetisch reinigen. Een andere manier van schoonmaken. Een korte praktische workshop waarin je verschillende methoden krijgt aangereikt en vaardigheden leert om je huis te zuiveren en de aanwezige energie te versterken en in balans te brengen.
9.00 – 12.00 uur

Workshop: 
De helende kracht van kristallen, edelstenen en mineralen

Een workshop voor iedereen die graag meer wil weten over kristallen en wil leren werken met de energie van edelstenen en mineralen. 
In deze workshop krijg je theoretische kennis en informatie over de helende krachten van edelstenen en mineralen. Daarnaast werken we met visualisaties, meditaties en praktische oefeningen. Het accent ligt op zelf voelen en ervaren. 

10.00 tot 16.00 uur terug