Aqua Aura
Praktijk voor energetische therapie en coaching
Vrijblijvend kennismaken

Op zoek naar een Reiki Master?

Reiki informatie avonden
Het grote aanbod van cursussen, maar ook het ontstaan van verschillende Reiki stromingen, maken het niet makkelijk om een Reiki Master te kiezen. Mensen die geïnteresseerd zijn in een Reiki cursus hebben daarom vaak de behoefte eerst kennis te maken en wat meer informatie te krijgen, zodat ze een bewuste keus kunnen maken. Dat is het doel van deze avonden.

Belangstellenden kunnen op een ontspannen en ongedwongen manier kennis maken met Reiki. Ik geef een korte algemene introductie, vertel wat over mijn eigen ervaringen met Reiki en over de cursus. Daarna kunnen er vragen gesteld worden en geven we alle belangstellenden een korte reikibehandeling. 
Aanvang 20.00 uur
Voor data, zie agenda

Kennismakingsgesprek
Het is ook mogelijk een afspraak te maken voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.