Aqua Aura
Praktijk voor energetische therapie en coaching
Reiki 2e graad
Reiki tweede graad
De Reiki tweede graad cursus wordt gegeven op 3 dagdelen. Je leert werken met symbolen en mantra’s waardoor je in staat bent de energie te sturen in ruimte en tijd.
Praktisch houdt dat in, dat je Reiki kunt sturen naar personen die niet bij je aanwezig zijn, maar ook naar jezelf, je onverwerkte verleden of naar situaties in de toekomst.
De Reiki tweede graad energie is subtieler maar krachtiger dan de eerste graad energie. Het is daarom belangrijk dat je de eerste graad energie goed hebt geïntegreerd in je systeem voordat je met de tweede graad leert werken. Dan pas zijn je fysieke en je emotionele lichaam toe aan de volgende stap. Aangeraden wordt dan ook minstens 3 maanden, maar liever nog een half jaar of een jaar, dagelijks met Reiki te werken voordat je deze stap neemt. Je voelt zelf wanneer je er klaar voor bent.