Aqua Aura
Praktijk voor energetische therapie en coaching
Reiki

Reiki is Universele Levensenergie, de bron van alles wat leeft, de energie waaruit wij allen bestaan en die overal en in alles aanwezig is.

Het woord Reiki wordt ook gebruikt voor de methode waarbij deze levensenergie wordt doorgegeven via de handen. Deze methode wordt ook wel het Het Usui systeem van natuurlijk genezen genoemd, naar de Japanse Dr. Mikao Usui die deze methode in de vorige eeuw heeft herontdekt en vorm gegeven.

Het is een eenvoudige en zeer effectieve methode om jezelf en anderen te voorzien van energie en levenskracht voor genezing en persoonlijke groei.

 

Reikibehandeling
Een reikibehandeling geeft je innerlijke rust. De energie heeft een kalmerende en genezende invloed. Reiki reinigt en ontgift je lichaam, vergroot vitaliteit en weerstand, activeert het zelfgenezend vermogen en brengt je in balans.

Het ontvangen van reikibehandelingen brengt je dichter bij je gevoel en bevordert je genezingsprocessen en processen van bewustwording en innerlijke groei. Ook als je zelf een Reikicursus hebt gedaan en je jezelf behandeld, blijft het heel ondersteunend om reikibehandelingen te ontvangen.

 

Reiki cursus

Reiki behandelavond

Reiki 4-daagse

Reiki tweede graad

Het Usui systeem van natuurlijk genezen - Usui Shiki Ryoho