Aqua Aura
Praktijk voor energetische therapie en coaching
Reading/Healing

 

Reading, ook wel bovenzintuiglijke waarneming genoemd, is een manier van waarnemen die verder gaat dan het normale bereik van de menselijke zintuigen. Het is zien, horen, ruiken, voelen, proeven en aanraken wat normaal niet waargenomen kan worden. Dit wordt ook wel helderzien, - horen, -weten of -voelen genoemd.
Een energieveld, ook wel aura genoemd, omgeeft en doordringt je fysieke lichaam. Dit energieveld staat in nauw verband met je gezondheid en welzijn. Als iemand niet gezond is dan is dat in het energieveld te zien en te voelen als gestagneerde energie, verdikkingen en donkere zware plekken.

D.m.v. reading ontdek ik hoe de kwaal, klacht of probleem zijn oorsprong heeft in het energieveld. En hoe het daarna, door de tijd heen en door je leefwijze, zich uiteindelijk uit in het lichaam in de vorm van lichamelijke klachten en kwalen. Het is ook mogelijk informatie te krijgen over psychische of emotionele processen of zelfs over vorige levens.

De informatie die tot mij komt tijdens de reading of behandeling, komt van een hogere intelligentie dan ikzelf, dit proces van ontvangen van informatie wordt ook wel channeling genoemd. De informatie komt meestal in de vorm van woorden of symbolische beelden. Zelf omschrijf ik dit als “helderweten”

Healing, is de behandeling. Door te werken met energie worden de oorzaken aangepakt en wordt de balans hersteld. Ik breng het energieveld in evenwicht zodat genezing mogelijk wordt. Hierbij gebruik ik mijn handen, geluid, lucht en vaak ook kristallen en lichtwesen essences. Daarnaast is het nodig het trauma (het lichamelijk of emotioneel trauma) wat het probleem of de klacht veroorzaakte aan te pakken en ook denkpatronen en leefgewoonten te veranderen.

Het is mogelijk een afspraak te maken voor healing, een reading, voor meer inzicht in een bepaalde situatie. En het is ook mogelijk een reading en healing te combineren. 
De behandeling duurt 1,5 uur. 

Groepshealing
Een groepshealing is een healing die gegeven wordt in een groep van maximaal 15 personen, gedurende ongeveer 2 a 3 uur, onderbroken door korte pauzes.
Tijdens een goepshealing worden d.m.v. channeling, krachtige energetische velden gecreëerd en geef ik informatie door over de processen die spelen en over gezamenlijke thema’s waarop healing plaatsvindt.
De energie, afkomstig uit de hogere dimensies, werkt helend op fysieke klachten, emotionele- mentale- en karmische processen. Het maakt je ontvankelijk voor spirituele ervaringen van al-eenheid, andere dimensies en ontmoetingen met gidsen, lichtmeesters of engelen.

Gedurende de gehele healing zit je met gesloten ogen op een stoel en laat je de energie z’n werk doen.
20.00 tot 23.00 uur