Aqua Aura
Praktijk voor energetische therapie en coaching
Kristaltherapie

 

Kristallen, edelstenen en mineralen. Vele namen worden gebruikt voor deze schatten van de aarde. Voor het gemak noem ik ze hier “kristallen” of “stenen”.

Aan edelstenen en mineralen worden al eeuwen lang de meest uiteenlopende eigenschappen toegeschreven. Ze helpen bij genezing van lichamelijke aandoeningen en emotionele blokkades, beschermen tegen negatieve invloeden, stimuleren de werking van onze chakra’s en bevorderen paranormale vermogens en spirituele groei. Iedere kristal heeft zijn eigen specifieke werking.

 

Kristaltherapie

Bij Kristaltherapie maken we gericht gebruik van de helende en activerende kracht van kristallen en hun werking op de chakra's en Het fysieke-, emotionele-, mentale- en spirituele lichaam. We onderscheiden hierbij de kristallegging of het bij je dragen van kristallen.

 

Kristallegging

Tijdens de behandeling lig je gekleed op de behandeltafel en worden op en naast je lichaam verschillende kristallen neergelegd in een bepaald patroon. De kristallen en het patroon worden volledig op jouw persoonlijke situatie afgestemd. Na afloop wordt er uitgelegd wat er in de energie is waargenomen tijdens de legging. Dit geeft veel inzicht. 


Van de legging maak ik een tekening en ik geef een korte beschrijving van de gebruikte stenen en hun werking. 

De behandeling hoeft niet te stoppen als je van de behandeltafel af komt. Als je dat wil, kan ik je adviseren welke steen je kunt blijven gebruiken ter ondersteuning van je proces.