Aqua Aura
Praktijk voor energetische therapie en coaching
Cursussen & groepswerk

Reiki behandelavond
Heb je behoefte om reikibehandelingen uit te wisselen? Een avondje voor jezelf, om je op te laden en in contact te komen met andere reiki studenten? Dat kan op de reikibehandelavonden. We beginnen om 8 uur met thee en even bijkletsen, daarna een korte meditatie, vervolgens gaan we in groepjes reikibehandelingen uitwisselen.
20.00 – 23.00 uur

Reiki cursus
Het volgen van een Reiki cursus geeft je het vermogen om jezelf en anderen te behandelen met Reiki energie, het brengt je dichter bij je gevoel en zet een proces op gang van bewustwording en innerlijke groei. De Reiki 1e graads cursus duurt vier dagdelen en vindt meestal plaats in een weekend. Je ontvangt vier maal een initiatie (inwijding) die je energiekanalen opent voor Reiki. De geschiedenis van Reiki wordt verteld en je leert de handposities voor het behandelen van jezelf en anderen. Verder behandelen we elkaar, je kunt je ervaringen met elkaar delen en je hebt volop de gelegenheid om vragen te stellen.

Voor hen die graag nog eens een weekend ondergedompeld willen worden in de Reiki energie is er de mogelijkheid om als herhaler met een Reiki 1 cursus mee te doen. Je krijgt dan geen inwijdingen.
 
Reiki 4-daagse
Regelmatig bied ik de mogelijkheid om op 4 achtereenvolgende dagen reikibehandelingen uit te wisselen. We weten allemaal hoe heilzaam het is en wat de meerwaarde is van 4 dagen achter elkaar reikibehandelingen ontvangen. We hebben het al vele malen mogen ervaren. Iedereen met Reiki is welkom. Het liefst werken we deze dagen met een vaste groep, je kunt dus meedoen als je op alle avonden kan komen.
20.00 – 22.30 uur 
 
2e graad avonden
Avonden voor iedereen die reiki 2 bij mij gedaan heeft. Je hebt de mogelijkheid om de symbolen te checken en vragen te stellen, we behandelen, werken met de symbolen en delen onze ervaringen.

20.00 – 23.00 uur

Groepshealing
Een groepshealing is een healing die gegeven wordt in een groep van maximaal 12 personen. De healing duurt ongeveer 2 uur.

Tijdens een goepshealing worden d.m.v. channeling, krachtige energetische velden gecreëerd. Ik geef informatie door over de processen die spelen en over gezamenlijke thema’s waarop healing plaatsvindt.
De energie werkt helend op fysieke klachten, emotionele-, mentale- en karmische processen.
20.00 - 22.30 uur    

 

 

 

 


Voor data zie agenda. 

terug