Aqua Aura
Praktijk voor energetische therapie en coaching
Dominus Cervix

 

 


 

Handgemaakte bollen en hangers, energetisch geladen met een hoog liefdevolle energie.

Dominus Cervix verhoogt het licht op het cellenniveau. 
Deze krachtige liefdevolle energie (hoge Boviswaarde) versterkt het immuunsysteem en zenuwstelsel. 
Neutraliseert de invloeden van Geopatische belasting (aardstralen), magnetische storing, negativiteit (entiteiten). 
Dominus Cervix verhoogt in onszelf de energetische trillingen op wonderbaarlijke wijze. 
Creëert op een bijzondere manier een snelle en liefde volle spirituele groei. 
Dominus Cervix creëert een krachtige reiniging in onze chakra’s en activeert ons lichtlichaam.

Dominus Cervix is een hoge liefdesenergie vanuit een hogere Dimensie. Deze energie creëert in en om ons heen de mogelijkheid om: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel te reinigen en te groeien (helen).Deze krachtige en liefdevolle energie werkt in tot onze cellen (Lichtcellen). Dominus Cervix creëert binnen enkele seconden een krachtig groot en liefdevol lichtveld waarin alles oplost wat negatief resoneert en transformeert ook alle Geopatische velden, negatieve stralingen, negatieve gedachten/gevoelens en identiteiten/entiteiten. Nog niet eerder op Aarde is er een lichtenergie in de vorm gebracht waar zo’n hoge liefdes-trilling vanuit gaat als Dominus Cervix.

Het doel van Dominus Cervix is dat de mensen op een ander energetisch niveau komen. Een hoger bewustzijn te krijgen. Dat de mensen liefdevol met elkaar omgaan en dat we zo een mooie maatschappij creëren. Ook is het de bedoeling dat het leefklimaat verbeterd wordt d.m.v. de woning, het kantoor of klaslokaal in een hogere energetisch veld neer te zetten. Deze geleide energie kan de celstructuur ondersteunen en verbeteren. Door de energie verlicht de geest. Ook kan de Dominus Cervix energie gebruikt worden op plekken op het lichaam die de aandacht nodig hebben.

 

 

www.dominuscervix.com