Aqua Aura
Praktijk voor energetische therapie en coaching
Behandeling of consult

Reikibehandeling
Een reikibehandeling heeft een kalmerende en genezende invloed. Reiki reinigt en ontgift je lichaam, activeert het zelfgenezend vermogen en brengt je in balans.
Reiki bestrijdt niet alleen de symptomen maar werkt aan de oorzaak en is daardoor zeer doeltreffend bij tal van lichamelijke en psychische klachten. Meer informatie..... 

Nei therapie
NEI® behandelingen zijn gericht op het geven van inzicht in de processen die bij je spelen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Hierdoor komen denken, voelen en willen weer in balans en ben je vrij om die keuzes te maken die bij je passen en je helpen je doelen te bereiken. meer informatie.....

 
Vitaliteitstest
Snel en eenvoudig kijk ik hoe je vitaliteit op dit moment is, op een schaal van 0 tot 100 en zoek ik uit waar je uit balans bent. Hierbij maak ik gebruik van een testdoos en een eenvoudige spiertest. Ik geef je advies over de te nemen stappen om je vitaliteit te bevorderen. Meer informatie.....
 
Reading/healing
meer informatie .... 
 
Kristallegging
Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van de helende en activerende werking van kristallen en hun werking op de chakra’s en je fysieke-, emotionele-, mentale- en spirituele lichaam. Tijdens de behandeling lig je gekleed op de behandeltafel en worden op en naast je lichaam verschillende kristallen neergelegd in een bepaald patroon. De kristallen en het patroon worden volledig op jouw persoonlijke situatie afgestemd. Na afloop wordt er uitgelegd wat er helderziend bij je is waargenomen tijdens de legging. Dit geeft veel inzicht.

De behandeling duurt ongeveer 1,5 uur meer informatie.....
 
Kort consult
Heb je het gevoel dat je alleen wat ondersteuning nodig hebt in je processen?

Het is mogelijk om alleen voor een advies, het uittesten of invoelen van Bachremedies en/of kristallen en mineralen een kort consult af te spreken. Dit kan eventueel ook telefonisch, via E-mail of via een foto (voor jezelf of voor een ander). Altijd wel met toestemming van degene om wie het gaat.
 
Overigen
Behandelingen op afstand, onderzoek en energetisch reinigen van huis of werkplek.